Etablering i Nannestad 

Å etablere en næringsvirksomhet i Nannestad har mange fordeler. Nannestad er en av landets raskest voksende kommuner, noe som gir god tilgang på arbeidskraft fra en relativt ung befolkning - i tillegg til en unik plassering i forhold til viktige transportmuligheter både nasjonalt om internasjonalt.

Nærhet til markedene

Nannestad har, med sin nærhet til hovedflyplassen på Gardermoen en unik plassering i forhold til flytransport, både av mennesker og varer. I tillegg er det umiddelbar nærhet til E6 og E16 med tanke på biltrafikk, og har også jernbanen få minutter unna næringsområdene. Det betyr kort vei til hele verden!

Unike næringsarealer

Med en plassering nær viktige transportårer samtidig som det ligger "på bygda" tilbyr kommunens næringsområder det beste av det meste. I tillegg er man unna de verste pressområdene, noe som gjør det relativt rimelig å etablere seg i kommunen.

Det kanskje mest attraktive området er Gardermoen Vest som du finner mer informasjon om her.

Arbeidsplass i Romerikes beste bokommune

Nannestad kommune har som mål å bli Romerikes beste bokommune. Hvem vil ikke ha sin arbeidsplass i en kommune med slike ambisjoner?

Med en voksende, og relativt ung befolkning ligger det også godt til rette for å trekke til seg eller å finne de beste medarbeiderne lokalt. mange ønsker å komme ut av pressområdene og bo landlig, men samtidig ha en akseptabel nærhet til de tilbudene som mer urbane områder har.

 

Med det initiativet dette nettstedet viser fram vil du også kunne være med på å forme Nannestad som næringslivskommune.